Opleiding beeldbegeleiden

Certificering 2020 van 4 Beeldbegeleiders van PCBO Tjongerwerven.

Helaas zijn er i.v.m. de Coronacrisis geen foto's van de certificering van deze groep.


Certificering Drachten 2019

Certificering van 2 groepen Beeldbegeleiders Assen 2018

Certificering Borger-Odoorn 2017

In samenwerking met Els Baars heb ik de opleiding Beeldbegeleiden ontwikkeld tot een hoogwaardige HBO+ opleiding. Samen verzorgen we deze opleiding al enige jaren in opdracht van NHLStenden Hogeschool. De kracht hiervan is dat de student niet alleen de attitude, kennis en vaardigheden van het coachen met beelden leert, maar tevens beleid ontwerpt en draagkracht creëert binnen de organisatie om het beeldbegeleiden te implementeren. 

 

In de afgelopen jaren hebben Onderwijsgroep Primus, OPO Borger-Odoorn, CKC Drenthe , Hogeschool Stenden, Viviani, Penta Primair, NHLStenden, Arlanta, PCBO Smallingerland en PCBO Tjongerwerven verschillende beeldbegeleiders met succes laten opleiden.

 

Op dit moment worden beeldbegeleiders opgeleid van PCBO Tjongerwerven, NHLStenden, OPON, BMS, SG Perspectief, Stichting Baasis, Kits Pimair, OPO Borger-Odoorn en VCOMOG. 

De opleiding Beeldbegeleiden is gevalideerd door het lerarenregister voor 140 uur en duurt 1,5 jaar. Het traject wordt uitgevoerd op locatie bij minimaal 6 deelnemers. 

Download
Post-hbo-opleiding-Beeldbegeleiding.pdf
Adobe Acrobat document 229.7 KB

Deel deze pagina: